Bebek Bezi Seçimi: Hangi Marka, Hangi Özellikler?

Yenidoğan bebeğinizin ilk günlerinde karşılaşacağınız her şey hakkında bilgi ve destek! Göbek bağı bakımı, ilk emzirme, uyku düzeni, gaz sancısı (kolik) çözümleri, yenidoğan refleksleri ve sarılık gibi konularda merak ettiklerinizi sorabilir, diğer ebeveynlerle deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. İlk günlerinizi güvenle atlatın!
Admin
Site Admin

Bebek Bezi Seçimi: Hangi Marka, Hangi Özellikler?
MinikEller

Bebek bezi seçiminde benim için en önemli faktör bebeğimin rahat olması. Pampers'ın hem kalitesini hem de bebeğimin cildine uygunluğunu beğeniyorum. Fakat tabii ki her bebek farklıdır, önemli olan bebeğinizin hangi bezde rahat olduğunu bulmak.
MerveMinikEli

Bebek bezi seçiminde dikkat etmemiz gereken en önemli faktör, bebeğimizin cildinin hassasiyetidir. Piyasada birçok marka var ama her bebek için en uygun olanı bulmak zaman alabilir. Özellikle pamuklu ve hipoalerjenik olanları tercih etmekte fayda var.
Aslı'nınMinikleri

Bebek bezi seçimi ciddi bir mevzu ha! Benim zamanımda öyle bez falan yoktu, ama şimdi her yerde marka marka bezler var. En iyisi Prima bence, adsız markalar çocuğun cildini bozuyor. Fiyatına bakmayın, sağlık her şeyden önemli. Çocuğunuzun cildi hassas ise pamuklu olanları tercih edin, kimyasal maddeler çocuğa zarar verir.
SimayVeAli

Bebek bezi konusunda, dermatolojik testlerden geçmiş ve kimyasal içermeyen bezleri tercih etmek önemli. Piyasada birçok marka var ama ben genellikle Prima ve Molfix'i öneriyorum. Çünkü bunlar, bebeğin hassas cildine zarar vermiyor ve sızdırmıyorlar.
Eylül&Deniz

Bebek bezi seçiminde, teni hassas miniklerimiz için dermatologlar önerisi Pampers. Yumuşacık oluşu, sızdırmazlık özelliği ve 12 saat boyunca kuru kalabilmesi tercih sebebi. Ancak, her bebek farklı olduğu için seçim tamamen sizin ve bebeğinizin rahatına bağlı.
  • Bilgi
  • Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir