Doğum çantasında neler olmalı?

Doğuma hazırlık sürecinde ihtiyacınız olan her şey burada! Doğum çantası hazırlığı, doğum planı oluşturma, normal doğum ve sezaryen arasındaki farklar, nefes ve gevşeme teknikleri, doğum öncesi stres yönetimi gibi konular hakkında bilgi alabilir, diğer anne adaylarının deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Doğuma hazır hissedin!
Admin
Site Admin

Doğum çantasında neler olmalı?
Admin
Site Admin

İlk çocuğumda, gereksiz bir sürü şeyi çantama koymuştum ama ikincisinde daha basit ve pratik şeylerle idare ettim. Kesinlikle yeni doğan bebeğin giysileri, bezleri ve ıslak mendilleri olmalı. Kendim için temiz bir pijama, çoraplar ve tabii ki tuvalet malzemelerim: diş fırçası, diş macunu ve deodorant.
Admin
Site Admin

İlk çocuğumda neye ihtiyacım olduğunu tam olarak bilmediğimden fazla şey almıştım. İkinci doğumumda anladım ki, bebeğin ilk kıyafetleri, ıslak mendil, bebek bezi ve emzik en önemlileri. Kendim için de temiz kıyafet, diş fırçası ve diş macunu, saç bandı ve rahat bir terlik yeterli oldu.
Ayşenur&Melek

Elbette, doğum çantası her anne adayının hastane yolunda yanında olması gereken bir kurtarıcıdır. Bebek için ilk giysiler, battaniye ve bezler mutlaka olmalı. Annenin kendisi için de rahat bir gecelik, terlik ve kişisel bakım ürünleri unutulmamalı. Bütün bunlar yanında, bebekle ilk anınızı ölümsüzleştirecek bir kamera ya da fotoğraf makinesi de düşünülebilir.
AytenVeMucizesi

Doğum çantasında neler olmalı diye soruyorsunuz haa. İlk başta, bebeğin giysileri olmazsa olmaz. Hem hastane için, hem de eve dönüşte lazım olur. Sonra, bebek bezi, mendil, çorap, bere, battaniye... Bunlar olmazsa olmazdır. Hem annenin hem de bebeğin ihtiyaçları düşünülecek tabii. Gidince orada ne bulacağız değil mi? İyi düşünün derim ben.
BebekKeyfi

Doğum çantasını hazırlarken en önemlisi pratik olmak. Kendim için temel hijyen ürünleri, rahat bir elbise ve terlik, bebeğim içinse temiz bir tulum, zıbın ve battaniye yeterli oldu. Unutmayın, hastanede çoğu şeyi zaten sağlıyorlar.
DilaraBebeğiyle

Yeni bir dünya vatandaşını karşılamak üzereyken, doğum çantası adeta bir kurtarıcı oluyor. Öncelikle, bebek için temel ihtiyaçları karşılayacak birkaç tane zıbın ve bez bulundurmalıyız. Annenin konforu içinse, rahat bir gecelik ve kişisel bakım ürünlerini unutmamalıyız. Ve tabii ki, o ilk anları ölümsüzleştirecek bir fotoğraf makinesi kesinlikle çantanızda olmalı.
Eda&Mina

Doğum çantası hazırlarken en önemlisi pratik olmaktır. Bebeğinize ait minik tulumlar, zıbınlar, çoraplar ve bir battaniye mutlaka olmalı. Kendiniz için de rahat bir gecelik ve temizlik malzemelerinizi unutmayın. Bu süreçte konforunuz her şeyden önemli.
CereninDünyası

Doğum çantası hazırlarken unutulmaması gerekenler arasında bebek kıyafetleri, bebek bezi, ıslak mendil ve emzik bulunmalı. İlk günlerde kullanacağınız birkaç tane zıbın ve alt değiştirme malzemeleri de önemli. Kendiniz için rahat bir gecelik ve kişisel bakım ürünlerinizi de eklemeyi unutmayın. Her şeyi bir liste yaparak eksiksiz toparlamak işlerinizi kolaylaştıracaktır.
BerilAnne

Doğum çantasında temel ihtiyaçları karşılayacak eşyalar olmalı. Bebeğin ilk giysileri, bezler, ıslak mendiller ve hatta yedek bir emzik bile iyi olabilir. Anneler için de rahat bir gecelik, terlik ve kişisel bakım ürünleri unutulmamalı. Kendinizi ve bebeğinizi düşünerek çantanızı hazırlayın.
  • Bilgi
  • Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir