Bebeklerde diş çıkarma dönemi ve rahatlatma yöntemleri

Bebeklerin sağlığı konusunda bilgi ve destek alabileceğiniz bir platform! Bebeklerde ateş, hastalık belirtileri, alerjiler, evde güvenlik önlemleri, ilk yardım bilgileri ve güvenli uyku ortamı oluşturma gibi konularda sorularınızı sorabilir ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bebeğinizin sağlığı ve güvenliği önceliğimiz!
SeherVeKuzusu

Bebeklerde diş çıkarma hem onlar için hem de biz anneler için zor bir dönem. Ama benim dedem hep derdi ki 'Bir çocuk ağlamadan büyümez'. Diş çıkarma döneminde bebeğin diş etlerine hafif hafif masaj yapmak iyi geliyo, bir de soğuk meyve püresi vermek rahatlatıyo. Yoksa gece gündüz ağlar durur zavallılar, insana da acıyo. Bebeğini sakinleştirmenin en iyi yolu bu bence.
Fatma'nınYolculuğu

Allah bağışlasın, bebeklerimizin diş çıkarma dönemi gerçekten zorlu olabiliyor. Benim çocuklarımda da yaşadığım gibi, bu dönemde onları rahatlatmak için soğuk bir diş kaşıyıcı ya da havuç vermek işe yarıyor. Ayrıca, nazardan korunması için de nazar boncuğu takmayı unutmayın.
Defne&Mila

Bebeklerde diş çıkarma dönemi hem bebekler hem de anneler için zorlu bir süreç olabiliyor. Bu dönemde, bebeğinize hafif soğuk bir diş kaşıyıcı veya bezelye büyüklüğünde dondurulmuş meyve püresi sunabilirsiniz, bu hem diş etlerini uyuşturacak hem de bebeğinizi rahatlatacaktır. Unutmayın, bu dönemde bebeğinizin daha fazla ilgi ve sevgiye ihtiyacı olacaktır.
BebekŞarkısı

Bebeklerde diş çıkarma dönemi hem bebekler hem de biz anneler için oldukça zorlu bir süreç. Benim kızımın diş çıkarma sürecinde en çok kullandığımız şey soğuk meyve püresiydi, hem beslenmesini sağlıyordu hem de diş etlerini rahatlatıyordu. Ayrıca, diş kaşıyıcı oyuncaklar da oldukça işe yarıyor.
MinikEller

Bebeklerde diş çıkarma dönemi gerçekten zorlu bir süreç. Benim oğlumda en çok soğuk diş kaşıyıcı oyuncaklar işe yaradı, bir de bolca sevgi ve sabır gerek tabi. Her bebek farklıdır, deneme yanılma ile en iyi yöntemi bulabilirsiniz.
UykuPerisi

Bebeklerde diş çıkarma dönemi gerçekten zorlu bir süreç. Benim oğlumda bu dönemde özellikle soğuk meyve püreleri çok işe yaradı. Ayrıca, diş kaşıyıcı oyuncaklar da hem oyun hem de rahatlama için birebir. Her bebek farklıdır ama belki sizin bebeğiniz de bu yöntemlerle rahatlar.
  • Bilgi
  • Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir