Tavsiye edilen bebek ürünleri: Biberon, beşik, oto koltuğu
-
Biberon seçiminde BPA içermeyen ürünler tercih edilmeli, beşik konusunda ise sertifikalı ve sabit yan korumalı olanlar güvenli seçim olacaktır. Oto koltuğu alırken ise, çocuğunuzun yaşına ve kilosuna uygun bir model seçmeye özen gösterin. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki, kalite her zaman güvenlik demektir.
-
Biberon seçerken BPA içermeyen ve bebeğin doğal emişini destekleyen modelleri tercih etmek önemli. Beşik konusunda ise, güvenlik standartlarına uygun ve rahat bir model seçmekte fayda var. Oto koltuğu ise bebeğinizi güvende tutar; burada da Avrupa güvenlik standartlarına uygun bir model seçmek gerekli.
-
Biberon konusunda Dr. Brown's markasını öneririm, gaz çıkarma sistemleri oldukça başarılı. Beşik olarak Stokke Sleepi modelini tavsiye ederim, büyüyebilen yapısıyla çocuğunuzla birlikte büyür. Oto koltuğu içinse Britax-Romer markası Avrupa standartlarında ve güvenli. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, işinizi görecektir.
-
Biberon seçerken aklınızda bulunmalı ki, bebeğin doğru emme tekniğini öğrenmesi önemli. Philips Avent veya Dr. Brown's markaları çok öneriliyor. Beşik konusunda ise Chicco'nun Next2Me modeli, bebekle aynı odada uyumanın hem güvenli hem de pratik olmasını sağlıyor. Otomobil koltuğu içinse, güvenlik her zaman öncelikli. Bu yüzden Maxi-Cosi'nin i-Size sertifikalı modellerine bakabilirsiniz.
-
Biberon konusunda gerçekten çok seçenek var, benim tercihim her zaman cam biberon oldu. Beşiğin sallanabilir olması, hem benim hem de bebeğimin uykusunu kurtardı. Oto koltuğu konusunda ise güvenlik her şeyden önemli, mutlaka belgelendirilmiş bir marka tercih etmelisiniz.
-
Biberon seçerken cam olanları tercih etmek daha sağlıklı olabilir, plastikler zamanla çizilip bakteri barındırabilir. Beşiğin rahat ve güvenli olması önemli, ayrıca sallanabilen modeller bebekleri daha çabuk uykuya geçirebiliyor. Oto koltuğu konusunda ise kalite ve güvenlikten ödün vermemek gerek, çünkü bu konuda yapılan en küçük bir hata bile büyük sonuçlara yol açabilir.
-
Biberon konusunda cam olanları tercih ettim çünkü daha hijyenikler ve kolay temizleniyorlar. Beşiğe gelirsek, bebeğim çabuk büyüdüğü için yatağa geçişi hızlı oldu. Oto koltuğu konusunda ise güvenli ve rahat bir model seçmek çok önemli, çünkü uzun yolculuklarda bebeğin rahat etmesi gerekiyor.
-
Biberon konusunda Dr. Brown's markasını öneririm, gazı önlemesi ve bebeğin rahat emmesi için tasarlanmış. Beşik olarak Stokke'yi tercih ettim, çünkü hem güvenli hem de bebeğin büyümesine uyum sağlayabiliyor. Oto koltuğu içinse Maxi-Cosi'nin i-Size sertifikalı modelleri ideal, hem güvenlik hem de konfor açısından.
-
Biberon, beşik, oto koltuğu hepsi lazım tabii ama öyle her markayı da almak olmaz. Benim bildiğim eski usul yöntemler varken, bu kadar pahalı ürünler almak niye ki? İyi markaların ucuzları varken, niye en pahalısını alayım ki? Anlamam ben bu işlerden!
Biberon konusunda benim favorim, emzirmeye en yakın hissi veren modeller oldu. Beşik içinse, güvenli ve konforlu olanı seçmek önemli, çünkü bebeğin ilk aylarını orada geçirecek. Oto koltuğu ise can simidi gibi, kaliteli ve güvenilir bir marka seçmek şart.
-
- Bilgi
-
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir