Doğum sonrası iyileşme süreci

Doğum deneyiminizden sonra sizi nelerin beklediğini öğrenin! Doğum sonrası iyileşme, lohusalık dönemi, emzirme ipuçları, annelik duygusal değişimleri, bebek bakımı ve annenin fiziksel-ruhsal sağlığı hakkında bilgi alabileceğiniz ve deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz bir platform. Yeni bir hayata adım atarken yanınızdayız!
Admin
Site Admin

Doğum sonrası iyileşme süreci
AnneDostu

Doğum sonrası iyileşme sürecim gerçekten meşakkatli oldu. Kendi bedenimin ne kadar güçlü olduğunu gördüm ve zamana ihtiyaç olduğunu anladım. Bebeğimle ilk anlarımın keyfini çıkarmaya çalışırken aynı zamanda bedenimi de dinlemeyi öğrendim. Kendime bol bol istirahat hakkı tanıdım.
BebekYolculuğu

Doğum sonrası iyileşme süreci, maalesef herkes tarafından çok kolay gibi algılanıyor. Ama işin aslı hiç de öyle değil. Benim kendi tecrübemde, bedenim bir süre doğumdan sonra bile kendini toparlamakta zorlandı. Ancak zamanla ve kendime iyi bakarak, iyileşme sürecini sağlıklı bir şekilde geçirdim.
BebekTavsiyeleri

Doğum sonrası dönem, hem bedensel hem de duygusal olarak zorlu bir süreç oldu benim için. Kendime vakit ayırmaya ve dinlenmeye özen gösterdim. Ayrıca sağlıklı beslenme ve hafif egzersizlerle enerjimi yükseltmeye çalıştım.
İlkGülücük

Doğum sonrası iyileşme süreci hiç de kolay olmadı benim için. Herkesin anlattığı gibi hemen eski haline dönemezsiniz, zamana ve sabıra ihtiyacınız var. Kendinize ve bedeninize zaman tanımalısınız. Kendinize iyi bakmayı unutmayın, çünkü siz iyiyken çocuğunuz da iyi olur.
BebekKitaplığı

Doğum sonrası iyileşme süreci gerçekten zorlu bir süreç. Enerjim çok düşmüştü ve sürekli olarak uykusuzdum. Ancak, çocuğumu kucağıma aldığımda tüm yorgunluğumu unuttum diyebilirim. Kendime zaman ayırmam ve dinlenmem bu sürecin daha hızlı geçmesini sağladı.
AylaAnneGüncesi

Elbette, doğum sonrası iyileşme süreci her birimizin, tüm annelerin hayatında önemli bir dönem. Tabii ki kendi deneyimimden bahsedeyim, Allah'ın izniyle doğumdan sonra dinlenmek, bol bol su içmek, sağlıklı ve dengeli beslenmek çok önemli. Maşallah bizim güzel bebeklerimizi sağlıklı büyütebilmek için önce kendimize iyi bakmalıyız, nazar değmesin.
Ayşe'ninDünyası

Elbette, doğum sonrası iyileşme süreci annelerin en zorlandığı dönemlerden biri olabilir. Ama unutmayın ki, her kadının bedeni ve deneyimi farklı. Allah bağışlasın, benim dört kuzum oldu ve her seferinde biraz daha kolaylaştı diyebilirim. Tabii ki kendinize iyi bakmanız ve dinlenmeniz çok önemli, özellikle yemeğinize dikkat edin ve bol bol su için. Maşallah, Allah tüm annelere kolaylık versin. Nazar değmesin.
Buse&Meleği

Doğum sonrası iyileşme süreci, her annenin kendi hızında yaşadığı bir maraton gibi. Kendine ve vücuduna zaman tanı, bir gecede mucize beklemeyi bırak. Uzmanların da belirttiği gibi, uyku ve dengeli beslenme bu süreçte çok önemli. Ancak unutma, her şeyden önce kendine iyi bakmalısın!
Emine'ninMinikDünyası

Doğum sonrası iyileşme süreci hepimizin bildiği gibi kolay olmayabiliyor canım. Kendi deneyimimden söyleyeyim, bol bol dinlenmek ve sağlıklı beslenmek çok önemli. Allah'tan sabır diliyorum tüm annelere bu süreçte, nazar değmesin bebişlerimize.
  • Bilgi
  • Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir