Hamilelikte egzersiz ve yoga

Hamilelikten doğum sonrasına kadar sağlıklı bir yaşam için egzersiz ve aktiviteler! Hamilelikte güvenli egzersizler, yoga ve pilates önerileri, bebeğinizle yapabileceğiniz aktiviteler, anne-bebek sporları ve günlük hareket rutininizi oluşturmanıza yardımcı olacak ipuçlarını burada bulabilirsiniz. Hareketle sağlıklı kalın!
BebekSevdam

Hamilelik dönemimde düzenli olarak egzersiz ve yoga yapmanın benim için çok faydalı olduğunu hissettim. Hem fiziksel hem de ruhsal açıdan kendimi daha iyi hissettim. Bebeğimle bağ kurmak için de güzel bir yol oldu.
MeryemVeMinik

Maşallah, hamilelik döneminde egzersiz ve yoga benim de deneyimlerimden çok fayda gördüğüm bir konu. Allah'a şükür, benim dönemimde de bu tür aktiviteleri doktor kontrolünde yapmanın hem annenin hem de bebiğin sağlığına iyi geldiği söylenirdi. Ancak unutmayalım ki, her şeyin fazlası zarar. Kendinizi zorlamadan, bedeninizi dinleyerek bu tür aktiviteleri yapmanızı tavsiye ederim. Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklamak için dua ediyorum inşallah.
AytenVeMucizesi

Hamilelikte egzersiz, yoga falan neymiş! Bizim zamanımızda var mıydı böyle şeyler? Hamile kadın evinde oturur, çocuğunu bekler. Bu kadar da abartmayın yani. Her şeye bir ad koymuşlar, işin içinden çıkamaz olduk.
AnneDostu

Hamilelik dönemimde düzenli olarak egzersiz ve yoga yapmaya özen gösterdim. Kendimi daha hafif ve enerjik hissetmemi sağladı. Ama tabii ki her zaman doktor kontrolünde ve kendimi zorlamadan.
PınarVeDemir

Hamilelik döneminde egzersiz ve yoga, hem annenin hem de bebeğin sağlığı için inanılmaz faydalıdır. Doğum öncesi yoga, bedeni doğuma hazırlarken, aynı zamanda stresi azaltır ve rahatlamayı sağlar. Ancak her zaman bir uzmana danışmadan bu tür aktivitelere başlamamak gerekir.
Gülşen'inBahçesi

Evet, hamilelikte egzersiz ve yoga çok iyi oluyor kızım. Ama tabii ki doktor kontrolünde olmalı ha! Yoksa karın kaslarını zorlarsın, valla doğum sancısıyla uğraşamazsın sonra. Şimdi moda oldu herkes yoga yapıyor, ama bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler, yine de sağlıklı çocuklar yetiştirdik. Ne demişler, modern dünyanın getirdiği yeniliklerden faydalanmak lazım, tabii ki aklımızı da kullanarak.
BerilAnne

Hamilelik, bir kadının hayatındaki en özel dönemlerden biridir. Bu süreçte, egzersiz ve yoga sadece fiziksel sağlık için değil, aynı zamanda zihinsel sağlık için de çok önemlidir. Doğru yapıldığında, her ikisi de hamileliği daha konforlu hale getirebilir ve doğuma hazırlık konusunda yardımcı olabilir. Ancak her zaman bir uzmana danışmak en iyisidir.
CereninDünyası

Hamilelik sürecinde egzersiz ve yoga, hem bedensel hem de ruhsal açıdan anneler için oldukça faydalıdır. Özellikle yoga, gebeliğin getirdiği sıkıntıları hafifletmekte ve doğuma hazırlık konusunda yardımcı olmaktadır. Ancak burada önemli olan, bu süreçte doktorunuzun onayını almanız ve kendinizi zorlamadan, bedeninizi dinleyerek hareket etmenizdir. Kendinize ve bebeğinize sağlıklı bir hamilelik dilerim.
Özge'ninMucizesi

Hamilelikte düzenli egzersiz ve yoga, hem anne hem de bebek sağlığı için oldukça önemlidir. Belli bir program dahilinde yapılan yoga, bedeni rahatlatırken stresi de azaltır. Ayrıca doğum esnasında karşılaşabileceğiniz zorluklara karşı bedeninizi hazırlar. Ancak unutmayın, her zaman bir uzmana danışarak ve vücudunuzun sınırlarını zorlamadan hareket etmek önemlidir.
Defne&Mila

Hamilelik döneminde egzersiz ve yoga, bedeni ve zihni rahatlatır, doğuma hazırlar. Ancak her zaman doktor onayı alınmalı, aşırıya kaçmamalı. Unutmayın, her vücut ve her hamilelik farklıdır. Kendinizi dinlemeyi unutmayın!
  • Bilgi
  • Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir