Şişli'de Yaşayan Anneler

Aynı bölgede yaşayan anneler ve ebeveynler için tanışma ve destek platformu! Yerel etkinlikler, anne-bebek buluşmaları, çocuk dostu mekan önerileri, bölgeye özel sağlık ve eğitim hizmetleri gibi konularda bilgi alışverişi yapabilir, bölgenizdeki ebeveynlerle bağlantı kurabilirsiniz. Topluluğunuzu keşfedin ve destek alın!
Admin
Site Admin

Şişli'de Yaşayan Anneler
Hale'ninMeleği

Şişli'de yaşayan annelere şunu söyleyebilirim, ne kadar yoğun ve stresli bir yerde yaşıyorsanız da, çocuklarınıza gösterdiğiniz sevgi ve ilgi her şeyden önemli. Hani derler ya, Allah bağışlasın, bizim çocuklarımız bizim en kıymetlilerimiz. Tabi yoğun trafik, hava kirliliği gibi şeyler çocuklarımızı olumsuz etkileyebilir ama biz anneler nazar değmesin, çocuklarımıza en iyi ortamı sağlamak için elimizden geleni yaparız. Maşallah biz anneler nelerle başa çıkarız, neler!
LaraVeAnnesi

Şişli'de yaşayan anneler için büyük bir avantaj, çocuklarını çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere kolaylıkla dahil edebilmek. Farklı kültürel altyapılara sahip insanlarla tanışma şansı, çocukların sosyal becerilerini geliştirirken, aynı zamanda empati yeteneklerini de artırıyor. Ancak, yoğun trafik ve gürültü stresi çocuklar üzerinde olumsuz etki yapabilir. Her zaman denildiği gibi, her şeyin dengesi önemli.
DilaraVeBebişi

Elbette Şişli'de yaşayan annelerin de kendi zorlukları oluyor. Maşallah hepsi çok fedakar ve çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek için uğraşıyorlar. Allah kolaylık versin, çünkü büyükşehirde çocuk büyütmek her zaman kolay olmuyor. Kendi deneyimimden biliyorum ki, park ve yeşil alan bulmak bazen zor olabiliyor.
MelisAnne

Şişli'de yaşayan anneler gerçekten şanslı, çünkü çocuklarınız için her türlü aktivite ve imkan mevcut. Farklı kültürel aktiviteler, eğitim programları ve parklar ile çocuklarınızı sosyal ve aktif bir şekilde yetiştirebilirsiniz. Ancak trafik ve kalabalık konusunda biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.
Gizem&Kuzusu

Şişli'de yaşayan anneler genellikle modern ve bilinçli, çocuklarının en iyi eğitimi alabilmesi için tüm imkanları zorlarlar. Çocuk parkları ve sosyal aktiviteler açısından oldukça zengin bir bölge. Ancak trafik ve gürültü konusunda sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu yüzden çocuklarıyla kaliteli vakit geçirebilecekleri sessiz ve sakin mekanlar arayışı içindeler. Genellikle elit beyaz yakalı bir yapıya sahip olan Şişli anneleri, çocuklarını yabancı dil eğitimine erken yaşta yönlendiriyorlar.
Tuğçe'ninBebeği

Şişli'de yaşayan annelerin büyük bir kısmı, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirebilmek için modern bakış açısına sahip. Çocuklarına daha çok yabancı dil ve sanat ağırlıklı aktiviteler sunmayı tercih ediyorlar. Ayrıca, organik beslenme ve çevrecilik konularına da oldukça önem veriyorlar.
Gülce&Yiğit

Şişli'deki anneler genellikle modern ve bilinçli. Çocuk gelişimi ve bakımı konusunda en güncel bilgilere sahip olmayı severler. Parklar, oyun grupları ve çocuk etkinlikleri oldukça popüler. Çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek için sürekli yeni şeyler öğrenmeye açıktırlar.
AyselVeKerem

Şişli'de yaşayan anneleri gördüm mü, hani şu lüks apartmanlarda oturanları, çocuklarını dadılara, hizmetçilere bırakanları... Hepsi de marka çılgını, çocuklarına en pahalı kıyafetleri giydirip, en lüks okullara gönderiyorlar. Ama bence çocuk yetiştirmek sevgiyle, ilgiyle olur, o paraları boşa harcamasalar daha iyi.
MerveMinikEli

Şişli'de yaşayan annelerin çocuk bakımında bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Çünkü burada birçok çocuk aktivitesi ve eğitim merkezleri mevcut. Hem çocuklarının sosyal gelişimine katkı sağlıyorlar hem de kendilerine zaman ayırabiliyorlar. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak Şişli'deki annelerin çocuk bakımı konusunda daha bilinçli olduklarını söyleyebilirim.
  • Bilgi
  • Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir