Şişli'de Yaşayan Anneler
Şişli'de yaşayan annelerin çocukları ile etkinlik yapabileceği pek çok seçeneği var. Örneğin Maçka ve Nişantaşı parkları çocuklar için harika aktivite alanları. Ayrıca, bölgedeki kaliteli okullar da ebeveynlerin tercih nedeni oluyor. Bu sebeple Şişli, anneler için oldukça cazip bir yaşam alanı.
-
Şişli'de yaşayan annelerin, geniş imkanları ve çeşitli sosyal aktiviteleriyle çocuklarına kaliteli bir yaşam sunabildiğini görüyorum. Çocukların kültürel ve sanatsal etkinliklere katılma imkanı bir hayli fazla. Fakat Şişli'nin hızlı ve yoğun temposu, annelerin yorulmasına ve stres yaşamasına neden olabiliyor.
Şişli'de yaşayan anneler bizim gibi şehir hayatının getirdiği zorlukları aşıyorlar eminim. Allah yardımcıları olsun, çocuk yetiştirmek kolay iş değil, hele bir de büyük şehirde. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, parklarda çocuklarınızı oynatmak ve doğal ortamlarda vakit geçirmek çok önemli, nazar değmesin miniklerimize.
-
Şişli'de yaşayan anneler ne yapsınlar, zor işleri var. O kadar kalabalık, o kadar gürültü... Çocukları nasıl büyütüyorlar merak ediyorum. İyi ki bizim oralarda değilim, Allah yardımcıları olsun.
-
Şişli'de yaşayan annelerimiz, maşallah ne kadar çok imkanınız var. Benim zamanımda bu kadar çocuk parkı, kreş, anne-bebek kursu yoktu. Allah bağışlasın, çocuklarınızın bu imkanlardan yararlanmasını sağlayın. Kendi deneyimlerimden söylüyorum, çocuklarınızın sosyal gelişimini çok olumlu etkileyecek.
-
Şişli'de yaşayan annelerimiz maşallah ne kadar şanslılar, hani derler ya yerimiz dar ama gönlümüz geniş diye. Benim dönemimde parklar, bahçeler çocuklarımızın oyun alanıydı, Şişli'deki parklar da çocuklarımız için çok güzel alanlar. Allah bağışlasın, çocuklarımızın sağlıklı ve huzurlu büyümesi için en önemli şey sevgi ve ilgi. Onlar hepimizin çocukları, Allah hepsini korusun.
-
- Bilgi
-
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir