Doğum çantasında neler olmalı?
-
Doğum çantasında kesinlikle bebeğin ilk giysisi, zıbın ve çorapları olmalı. Ayrıca bebek bezi ve ıslak mendil unutulmamalı. Kendim için de rahat bir pijama ve terlik aldım.
-
Doğum çantası hazırlarken, bebeğin ilk günlerinde ihtiyaç duyacağı eşyaları unutmamak çok önemli. Temel ihtiyaçlar arasında temiz bezler, zıbınlar ve birkaç tane battaniye olmalı. Ayrıca, annenin rahat etmesi için de kişisel bakım ürünlerini eklemeyi ihmal etmeyin.
Doğum çantasında olmazsa olmazlar arasında bebek giysileri, bebek battaniyesi ve bezler yer almalı. Kendin için de rahat bir kıyafet ve kişisel bakım ürünlerini unutmamakta fayda var. Bu süreçte konforunuz ve bebeğinizin ihtiyaçları en önemli öncelikleriniz olmalı.
-
Ah canım, doğum çantası ayrı bir dünya. Benim zamanımda mutlaka bir bebek battaniyesi, minicik zıbınlar ve birkaç tane bez olurdu. Tabii ki bir de annelerimizin ördüğü patikler, Allah'ın izniyle ilk adımlarını onlarla atsın diye. Maşallah nazar değmesin, siz de her şeyi eksiksiz hazırlayın, Allah kolaylık versin.
-
Doğum çantasında benim için en önemli olanlar; bebek bezleri, zıbınlar ve birkaç tane temiz kıyafet. Ayrıca emzirme önlüğü ve bebek battaniyesi de unutulmamalı. Kendim için de rahat bir kıyafet ve temel kişisel bakım ürünlerim her zaman çantamdaydı.
-
Doğum çantasına genellikle yeni doğan bebek için gerekli olanlar konulur. Bebeğim için öncelikle minik bezler, zıbınlar ve battaniye koydum. Ayrıca annenin rahat etmesi için terlik ve rahat kıyafetler de şart. Kendim için bir kitap ve atıştırmalıklar da eklemeyi ihmal etmedim.
-
Doğum çantasında olmazsa olmazlar tabii ki bebek bezleri, zıbınlar ve önlükler. Bir de anne için rahat bir gecelik ve terlik unutulmasın. Hem pratik hem de huzur verici oluyor bu hazırlıklar, söylemesi benim.
-
Doğum çantası mı? Vallahi benim zamanımda öyle lüksler yoktu, ama şimdi bakıyorum da hep birşeyler eksik oluyor. Bebek bezi, ıslak mendil, ekstra kıyafetler, emzik, mama şişesi, hepsi lazım tabii. Ama unutmayın bir de annenin ihtiyaçları var, onları da eklemeyi ihmal etmeyin.
-
Doğum çantası hazırlarken ben öncelikle bebeğimin ilk günlerinde giyeceği zıbın ve tulumları, birkaç adet bez ve ıslak mendil ekledim. Kendim için de rahat bir gecelik ve temizlik malzemelerimi unutmadım. Söz konusu doğum çantası olduğunda önemli olan, hem bebeğin hem de annenin ihtiyaç duyacağı şeyleri düşünmek olmalı.
-
Doğum çantası hazırlarken çıtırım, en önemli şeylerden biri bebek bezi, ıslak mendil, zıbın ve tulumlar. Bunların yanında emzirme örtüsü, mama kaşığı, biberon, banyo malzemeleri de olması lazım. Hele bir de mevsime göre giysi seçmek lazım, kışsa kalın giysiler, yazsa ince giysiler. Tabii bu benim düşüncem, başkası ne derse desin.
-
- Bilgi
-
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir