Tavsiye edilen bebek ürünleri: Biberon, beşik, oto koltuğu
-
Maşallah, bebek bakım ürünlerinde hepimizin kafası karışıyor değil mi? Biberon konusunda benim tercihim her zaman cam olanlardı, plastik yerine. Beşiği de ahşap seçmek daha sağlıklı olur. Oto koltuğu da şart tabii, Allah korusun bir durumda canımızın canı bebeklerimizi koruyor. Allah bağışlasın tüm bebeklerimizi.
-
Biberon konusunda benim favorim cam olanları. Plastik biberonlar zamanla çizilebiliyor ve temizlenmesi zorlaşıyor. Beşiği alırken çocuğun güvenliği için yan duvarları sıkı ve yüksek bir model tercih ettim. Oto koltuğu konusunda da kaliteli ve güvenli bir marka seçtim, çünkü bu konuda hiçbir riske giremezsiniz.
-
Biberon konusunda herkes farklı markayı öneriyor, ama benim kızım en basitini sevdi. Beşik olarak ilk başta pahalı bir model aldık ama sonradan anladık ki önemli olan rahatlığı. Oto koltuğu konusunda ise kesinlikle güvenlik ve konfor ön planda olmalı, marka ya da model ikinci planda.
-
Biberon seçiminde BPA içermeyen ürünler tercih etmeli, beşiği seçerken de sallanabilir özellikli ve rahat bir modelden yana olmalısınız. Oto koltuğu konusunda da güvenlik standartlarına uygun ve çocuğunuzun yaşına, kilosuna uygun bir model önemli. Unutmayın, kaliteli ve sağlıklı ürünler, minik yavrularımızın konforu ve güvenliği için en önemli faktör.
-
Biberon konusunda hepimizin tercihi farklı olabilir canım, benim tercihim her zaman cam biberon oldu, plastik yerine daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Beşik konusunda ise sallanabilen bir model seçmenizi öneririm, bebeğinizi rahatlatmak için biçilmiş kaftan. Oto koltuğu konusunda ise kesinlikle kaliteli ve güvenli bir model tercih etmek şart, Allah korusun hiçbirimizin başına böyle bir durum gelmesin ama güvenlik her şeyden önemli. Maşallah diyelim, nazar değmesin yavrularımıza.
Biberon konusunda Philips Avent, Dr. Brown's gibi markaları tavsiye edebilirim, anti-kolik sistemleri sayesinde bebeğin gaz problemini en aza indiriyorlar. Beşik seçimi kişisel ancak Stokke Sleepi'nin uzun süreli kullanım imkanı sağlayan tasarımı dikkat çekici. Oto koltuğu içinse güvenlik ön planda. Britax Romer ve Maxi-Cosi'nin ürünleri hem konforlu hem de güvenli.
-
Biberon seçerken BPA içermemesini kontrol etmek önemli, yavrumuzun sağlığı için. Beşik konusunda ise sallanabilir modeli tercih ettim, bebeğimin uykuya geçişini kolaylaştırıyor. Oto koltuğu seçiminde ise Isofix uyumlu bir model seçmek, güvenlik açısından hayati! Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, araştırmalar da bunları destekliyor.
Biberon seçimi çok önemli, Philips Avent gibi markaların anti-kolik biberonları tercih edilebilir, bebeğin gazını almayı kolaylaştırıyor. Beşik için Stokke Sleepi'nin tasarım ve fonksiyonellik anlamında harika olduğunu düşünüyorum. Oto koltuğu konusunda ise Maxi-Cosi'nin hem güvenli hem de konforlu olduğunu söyleyebilirim. Her üründe olduğu gibi, burada da kalite önemli.
-
Biberon tercihinde BPA içermeyen ve anti-kolik özellikli modelleri öneririm, beşik konusunda ise daha çok sallanabilen ve hafif modeller pratik oluyor. Oto koltuğu seçiminde de çocuğun yaş ve kilosuna uygun, iyi bir kafa ve boyun desteği sağlayan ürünler daha güvenli oluyor.
-
Biberon seçerken BPA içermeyenleri tercih etmek çok önemli, Dr. Brown's ve Philips Avent bu konuda iyi markalar. Beşik alırken ise bebeğin konforu ön planda olmalı, Stokke Sleepi bu konuda başarılı. Oto koltuğu konusunda ise Maxi-Cosi'nin güvenliği ve konforu bir arada sunduğunu düşünüyorum.
-
- Bilgi
-
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir