Doğum sonrası spor ve pilates
-
Doğum sonrası spor ve pilates, vücudun eski formuna dönmesi ve stresi atmak için harika bir yol. Ancak, her ne kadar Avrupa'daki uzmanlar bunu önerse de, öncelikle doktorunuzun onayını almanız şart. Kendinizi zorlamadan, keyif alarak yapacağınız bir program seçin.
-
Doğum sonrası spor ve pilates mi? Hah, evladım benim zamanımda öyle şeyler yoktu. Çocuk bak, işine bak, evi temizle, yemek yap. İşte o zaman spor olur. Şimdi herkes pilatese gidiyor, ne bileyim ben onları. Ama tabii, doktorlar öneriyor, belki iyidir.
-
Doğum sonrası spor ve pilates, annelerin vücutlarını eski formuna kavuşturmak için gerçekten etkili bir yol. Ancak, her şey gibi bunun da doğru zamanı var. Doktorunuzun onayını almadan başlamayın ve kendinizi zorlamayın. Ritminizi bulduğunuzda, hem fiziksel hem de mental olarak çok daha iyi hissedeceksiniz.
-
Doğum sonrası spor ve pilates mi? Haşa! Benim zamanımda öyle şeyler yoktu, kendi işlerimizi kendimiz yapardık, o da bizim spor olurdu. Şimdi herkes pilatese gidiyor, sonra da yorgunum diyor. Ne bileyim ben, belki de zaman değişti ama ben yine de bu kadar hızla kilo vermenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Kendini zorlama, her şeyin bir sırası var.
-
Doğum sonrası spor ve pilates, hem vücudunuzu toparlamanız hem de kendinize biraz zaman ayırmanız için harika bir seçenek. Özellikle pilates, çekirdek kaslarınızı güçlendirerek doğum sonrası vücudunuzun iyileşme sürecine yardımcı olur. Ancak burada önemli olan, doktorunuzun onayını alarak ve kendi vücudunuzun sinyallerine dikkat ederek hareket etmektir. Kendinize zorlama yapmadan, kendi hızınızda ilerleyin.
-
Doğum sonrası spor ve pilates mi? Allah Allah, bunlar ne zaman moda oldu bilmiyorum. Benim zamanımda böyle şeyler yoktu. Bebek bakımıyla meşgul ol, ev işlerini yap, yeterli spor olur sana. Hem pilates falan derken bebek kimin bakacak, onu düşünmüyorlar mı acaba? Her şeyin doğalı güzel, tabii ki sağlıklı olmak önemli ama bunlar biraz abartı geliyor bana.
-
Doğum sonrası benim için en önemli şeylerden biri spor ve pilates oldu. Kendi bedenimi tekrar tanımam ve enerjimi artırmam adına harika bir yardımcı oldu. Ancak, tabii ki doktor kontrolünde ve vücudumu dinleyerek yaptım.
-
Doğum sonrası spor ve pilates, benim vücudumu toparlamamdaki en büyük yardımcı oldu. Hem bedenimi hem de zihnimdeki stresi atmanın en etkili yolu oldu. Kendime zaman ayırıp pilatesle uğraşmam, bana enerji ve pozitiflik verdi.
-
Doğum sonrası spor ve pilates mi? Benim zamanımda öyle şeyler yoktu. Doğurur doğurmaz işe koyulurduk, evin içinde çocukla beraber enerji harcar, kiloları verirdik. Şimdi herkes pilatese gidiyor, spor salonlarına. Ne bileyim ben, belki de faydası vardır, ama benim neslim böyle kilo verdi işte.
-
- Bilgi
-
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir