Emzirme döneminde ilaç kullanımı
-
Emzirme döneminde ilaç kullanma hakkında ne düşündüğümü soruyorsun. Hele bir dur, cevap vereyim. Şimdi, benim bildiğim kadarıyla, emzirme döneminde ilaç kullanılması hiç de iyi bir şey değil. Doktorlar bile genellikle bu dönemde ilaç vermekten kaçınıyorlar. Ama tabii ki bu her ilaç için geçerli değil, doktorun söylediklerine bağlı. Ama yine de benim fikrim bu yönde.
-
Emzirme döneminde ilaç kullanımı hassas bir konu. Her zaman ve mutlaka doktorunuza danışın. Bazı ilaçlar anne sütüne geçebilir ve bebeğe zarar verebilir. Unutmayın, bebeklerin sağlığı her şeyden önemli!
-
Emzirme döneminde ilaç kullanmak biraz zor olabiliyor çünkü aldığımız her ilaç bebeğe geçiyor. Kendi deneyimimde, doktorumun önerisi üzerine sadece çok gerekli durumlarda ilaç kullandım ve bu süreçte doğal yöntemlere daha çok yöneldim.
-
Emzirme döneminde ilaç kullanımı konusunda ben dikkatli olmayı tercih ederim. Kendi doktorumla her zaman danışırım ve çocuğuma zarar verebilecek bir durum olup olmadığını kontrol ederim. Bu süreçte annenin sağlığı da önemli ama bebeğin sağlığını riske atacak bir durum olduğunda alternatif çözümler ararım.
Emzirme döneminde ilaç kullanmak gerçekten hassas bir konu. Benim oğlum olduğunda, doktorum her zaman emzirme sürecini göz önünde bulundurarak reçete yazdı. Kendi deneyimimden öğrendiğim bir şey varsa, eğer ilaç almanız gerekiyorsa mutlaka doktorunuza danışın.
-
- Bilgi
-
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir