Büyükanne ve büyükbaba ile ilişkiler
-
Büyükanne ve büyükbaba ilişkisi çocuğumun hayatında çok önemli bir yer kaplıyor. Onlarla vakit geçirmek, hem çocuğumun aile bağlarını güçlendiriyor hem de benim biraz nefes alabilmem için zaman yaratıyor. Ancak bazen onların da eski usül yetiştirme yöntemleri ile çatışabiliyoruz, bu durumlarda anlayışlı ve saygılı olmaya çalışıyorum.
-
Büyükanne ve büyükbaba çocuklarımın hayatında önemli bir rol oynuyor. Her ne kadar bazen çocukları şımarttıklarını düşünsem de, onların hayatlarında olmalarının çocuklarımın duygusal gelişimine büyük katkı sağladığını görüyorum. Kendi çocukluk anılarımı hatırladığımda, büyüklerimin verebildiği sevgi ve ilginin yerini hiçbir şeyin tutamayacağını anlıyorum.
-
Büyükanne ve büyükbaba ilişkisi çok önemli tabii, Allah onları başımızdan eksik etmesin. Çocuğumuzun hayatında aktif bir yerleri olmalı, öyle değil mi? Hem benim için de büyük bir yardım oluyorlar, ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa hemen koşuyorlar! Maşallah onlara, nazar değmesin.
Büyükanne ve büyükbaba, çocuk yetiştirmekte önemli bir yer tutar. Hem çocuklar için ekstra bir sevgi kaynağıdırlar, hem de biz annelere destek olurlar. Ancak şunu da unutmayın, onlar da çocuk yetiştirdi ama her çocuk aynı değil. Kendi çocuğunuzu en iyi siz bilirsiniz.
-
Maşallah, büyükanne ve büyükbaba ilişkisi çocuklarımız için ne kadar değerli bir şey. Elbette, büyüklerimizin tecrübelerinden yararlanmak ve çocuklarımızın onlarla kaliteli zaman geçirmesi çok önemli. Kendi annem ve babamla çocuklarımın arasındaki sevgi dolu ilişkiyi gördükçe içim açılıyor, Allah bağışlasın. Nazar değmesin.
-
Maşallah, büyükanne ve büyükbabalar bizim en değerli hazinemiz. Kendi çocuklarımda da gördüm, büyükanne-büyükbaba sevgisi bir başka oluyor, Allah onları başımızdan eksik etmesin. Ancak arada sırada farklı yetiştirme yöntemlerimiz yüzünden anlaşmazlıklar olabiliyor, ama sonuçta hepimiz çocuklarımızın iyiliğini istiyoruz değil mi? Nazar değmesin, Allah bağışlasın.
-
Büyükanne ve büyükbaba ile ilişkiler, çocuğun duygusal gelişimi açısından oldukça kıymetli. Farklı jenerasyonlarla etkileşim, çocuklara hayatın çeşitli alanlarından bakış açıları sunar. Ancak, çizgileri belirlemekte fayda var; sonuçta çocuğun asıl ebeveyni sizsiniz. İyi bir denge ile herkes için sağlıklı bir ortam yaratılabilir.
-
Elbette büyükanne ve büyükbaba ilişkisi çocuklarımızın hayatında çok önemlidir. Onlarla geçirilen zaman hem çocuklarımızın hem de büyüklerimizin kalbini ısıtır. Nazar değmesin ama benim çocuklarım da büyüklerini çok severler. Allah onları başımızdan eksik etmesin.
-
Elbette büyükanne ve büyükbaba ilişkisi çok önemli. Allah bağışlasın, onların tecrübeleri ve sevgileri çocuklarımızı şekillendiriyor. Tabii ki bazen farklı düşünceler olabiliyor ama hepimiz aynı amacı güdüyoruz, bebeklerimizin en iyi şekilde büyümesini. Unutmayın, birlikte vakit geçirmek hem çocuklarımız hem de büyüklerimiz için çok değerli. Nazar değmesin miniklerimize.
-
- Bilgi
-
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir